منتدى النادى الاهلى

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى ترفيه به الالعاب الارائعه


    مكرونة نجرسكو

    احمد عبدالعال
    احمد عبدالعال
    مدير المنتدى
    مدير المنتدى


    عدد المساهمات : 337
    تاريخ التسجيل : 25/12/2009
    العمر : 27
    الموقع : https://ther.yoo7.com

    مكرونة نجرسكو Empty مكرونة نجرسكو

    مُساهمة  احمد عبدالعال الخميس يناير 21, 2010 1:08 am

    مكرونه نجــــــــــرسكو





    المقادير:


    كيس مكرونه شرايط وممكن اسباجتى عريضه
    1/4 كيلو صدور فراخ
    1/4 كوب مرقه
    1/2 كوب لبن
    بصله صغيره مفرومه ناعم
    2 معلقه من الدقيق
    2 معلقه من السمن
    بهارات وملح وفلفل



    الطريقه:


    نسلق المكرونه بالطريقه العاديه
    ثم نضع البصل فى وعاء على النار مع اضافه السمن ثم نضيف اليه الدقيق ونقلب حتى يبدا لون الدقيق بالتغير نضع اللبن ونحرك سريعها ونضيف البهارات والملح ونحرك حتى يسمك القوام ثم اخففه باضافه المرقهز
    فى وعاء اخرنضع ملعقه سمن وعليها معلقه بصل مفروم ومعلقه ثوم ونقلبهم حتى يصير لونهم اصفر نضع صدور الدجاج المقطعه بعد تتبيلها بملح وبهارات ونحرك الفراح لحد ما تتشوح ثم نضع عليها معلقتين من صلصله البشامل الى عملناها قبل ثم نحركها وبعدها نضيف اليها المكرونه المسلوقه ونقلبهم ببعض ونضيف معلقتين بشامل الى المكرونه ثم نضع المكرونه فى صنيه مدهونه ونضع باقى البشمل على الوجه ونضيف على الوجه جبن رومى مبشور او صفار بيضه وتدخلها للفرن 10 دقائق
    وممكن تضيفي للفراخ وهى بتستوى معلقه مسطرده (خردل


      الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء مايو 15, 2024 10:57 am