منتدى النادى الاهلى

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى ترفيه به الالعاب الارائعه


    اسمحوا لى ادخل المطبخ فى رمضان

    احمد عبدالعال
    احمد عبدالعال
    مدير المنتدى
    مدير المنتدى


    عدد المساهمات : 337
    تاريخ التسجيل : 25/12/2009
    العمر : 27
    الموقع : https://ther.yoo7.com

    اسمحوا لى ادخل المطبخ فى رمضان Empty اسمحوا لى ادخل المطبخ فى رمضان

    مُساهمة  احمد عبدالعال الخميس يناير 21, 2010 1:19 am

    السلام عليكم ورحمه الله وبركاته اخوانى الاعزاء كل عام وانتم بالف صحه وخير
    اسمحوا لى بعد اذنكم ادخل المطبخ فى اول موضوعاتى بعد انقطاع لظروف خارجه عن الاراده
    وهذه المره اقدم لكم اكله جميله ولذيذه يارب تعجبكم


    طريقه عمل جلاش باللحمه المفرومه
    المقادير:

    1/4 كيلو لحم مفروم

    1 بصله كبيره مفرومه ملح- فلفل - بهرات 1- معلقه سمنه وجزره مبشوره وواحد فلفل حامى وواحد

    فلفل رومي ويقطع صغيرا

    طريقه العمل
    توضع معلقه السمن عليها البصله و الجزر والفلفل المقطع وتوضع الحم والتوابل فى اناء على النار متوسطه وتقلب

    حتى النضج تقريبا 10 دقائق



    طريقه عمل الجلاش

    1/2 كيلو جلاش كوب لبن 2 بيضه ملح وفلفل صنيه متوسطه الحجم قليل من السمن


    تدهن الصنيه بالسمن ونضع بعض رقائق الجلاش 3 وتدهن بلسمن و3 وتدهن سمن حتى تاخذ نصف كميه الجلاش

    وتوضع بعد ذلك اللحم ونضع باقى رقائق الجلاش وتدهن بالسمن وبعد الانتهاؤ من كميه الجلاش

    تقطع مربعات فى الصنيه قبل دخولها الفر ن.........

    نحضركوب البن ونضع عليه البيض والملح والفلفل ويضرب جيدا ويوضع على الجلاش

    وتترك الصنيه لمده 1/4 ساعه حتى تتشرب

    ثم توضع فى فرن متوسط الحراره من 1/3 الى 1/2 ساعه حتى يحمر وجهها

    بعدين نخرجها وناكلها وبالف هنا وشفا وخالص تحياتى

    اسمحوا لى ادخل المطبخ فى رمضان 17721457601776869350

      الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء مايو 15, 2024 7:04 am